ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία μητέρας: Τραυματίστηκε το παιδί της στο σχολείο, αλλά δεν κάλεσαν ασθενοφόρο

Ισχυρίζεται πως τον βρήκε αιμόφυρτο

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη μητέρα στην επαρχία Λάρνακας, όπου ο 8χρονος γιος της τραυματίστηκε στο μάτι κατά λάθος από συμμαθητή του στο Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτά, χωρίς ωστόσο η διεύθυνση να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο, όπως ανέφερε η ίδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη όταν τα παιδιά πραγματοποιούσαν διάφορες δραστηριότητες, με αποτέλεσμα συμμαθητής του 8χρονου, να τον κτυπήσει κατά λάθος στο μάτι με αντικείμενο.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sigmalive, η μητέρα ισχυρίζεται ότι την κάλεσαν από το σχολείο για να της αναφέρουν ότι το παιδί της τραυματίστηκε ελαφρά, με την ίδια να τους ρωτά εάν κάλεσαν ασθενοφόρο. Ωστόσο, η αρνητική απάντηση της γραμματέα την εξόργισε και μετέβη η ίδια στο σχολείο, όπου βρήκε το παιδί της αιμόφυρτο και ημιλιπόθυμο.

Το παιδί της μετέφερε η ίδια στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός της είπε ότι το κτύπημα θα μπορούσε να του προκαλέσει βλάβη στην όραση.

Η θέση της Επιθεωρήτριας

Σε δηλώσεις της, η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης της Επαρχίας Λάρνακας-Αμμοχώστου, ανέφερε ότι, μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα, επικοινώνησε η ίδια με την μητέρα, λέγοντας, όμως, ότι η Διεύθυνση του σχολείου έκρινε ότι για το εν λόγω περιστατικό, δεν ήταν αναγκαία η κλήση ασθενοφόρου. Η μητέρα, όμως, πρόσθεσε η Επιθεωρήτρια, πάνω στην συναισθηματική της φόρτιση, θεώρησε ότι θα έπρεπε να είχε κληθεί το ασθενοφόρο.

Η Επιθεωρήτρια είπε, επίσης, ότι το ασθενοφόρο κλήθηκε, τελικά, κι έφτασε στο σχολείο μέσα σε 15 λεπτά, με την μητέρα, όμως, να αρνείται να μεταφερθεί το παιδί της με αυτό τον τρόπο. Επίσης, είχε προσφερθεί η μεταφορά του με άλλο ιδιωτικό όχημα, αλλά η μητέρα προτίμησε να το μεταφέρει η ίδια, με το δικό της αυτοκίνητο.

Δεν διερευνά η Αστυνομία

Σύμφωνα με Αστυνομική πηγή στο 24news, η Αστυνομία δεν πρόκειται να διερευνήσει το περιστατικό, καθώς εμπλεκόμενα είναι δύο ανήλικα άτομα. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν υπάρξει καταγγελία στο Υπουργείο Παιδείας, από την μητέρα, αυτό και μόνο θα διερευνήσει το περιστατικό.

Τέλος, μας αναφέρθηκε πως, σε αυτήν την περίπτωση, εκ μέρους της Αστυνομίας, γίνεται απλή καταγραφή του συμβάντος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X