ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν με μαχαίρια και ναρκωτικά

Υπό σύλληψη 41χρονος

Στη σύλληψη 41χρονου προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα Αστυνομικού, αμελούς οδήγησης, μαχαιροφορίας, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.20 χθες βράδυ, μέλη του ΟΠΈ Πάφου ενώ βρίσκονταν περιπολία στην Πέγεια, έκαναν σήμα σε οδηγό τετράτροχης μοτοσικλέτας να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, ενώ σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Ακολούθως, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ενώ ανακόπηκε σε κοντινή απόσταση, αφού προηγουμένως ρίχθηκε αριθμός προειδοποιητικών πυροβολισμών στον αέρα. Ο οδηγός, ηλικίας 41 ετών, αντέδρασε και προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης του, ενώ συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και τρία μαχαίρια, ενώ διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.

Ο 41χρονος στη συνέχεια, αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης και δείγμα σάλιου για προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ. Ο 41χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X