ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμπάνα» σε εστιατόριο - Καταγγελία μπυραρίας

Συνεχίζονται οι καταγγελίες υποστατικών

24news team

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει να διενεργεί ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας η Αστυνομία, όσον αφορά στην εφαρμογή των Διαταγμάτων του υπουργού Υγείας τόσο από πολίτες όσο και από επιχειρήσεις.

Την Παρασκευή 2/4 η Αστυνομία προχώρησε στη καταγγελία δύο υποστατικών, ένα στη Λάρνακα και ένα στη Λευκωσία.

Στη Λάρνακα καταγγέλθηκε εστιατόριο όπου εντοπίστηκε να εξυπηρετεί περισσότερους θαμώνες από τον επιτρεπόμενο αριθμό. Εναντίον του ιδιοκτήτη εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο και καλείται να πληρώσει το ποσό των 1.500 ευρώ.

Όσον αφορά το υποστατικό στη Λευκωσία, πρόκειται για μπυραρία η οποία διαπιστώθηκε ότι φιλοξενούσε πελάτες σε κλειστό εσωτερικό χώρο. Το υποστατικό καταγγέλθηκε και εναντίον του ιδιοκτήτη εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Η Αστυνομία προχώρησε και σε 182 καταγγελίες πολιτών

Η Αστυνομία κατήγγειλε 182 πολίτες και 2 ιδιοκτήτες υποστατικών το τελευταίο 24ωρο για παραβίαση των μέτρων για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε παγκύπρια βάση έγιναν 8.988 έλεγχοι.

Καταγγέλθηκαν δύο υποστατικά, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα στη Λευκωσία μπυραρία εξυπηρετούσε πελάτες σε κλειστό εξωτερικό χώρο και έλαβε πρόστιμο 500 ευρώ. Στη Λάρνακα εστιατόριο εξυπηρετούσε σε εσωτερικό χώρο μεγαλύτερο από τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών και έλαβε πρόστιμο 1500 ευρώ.

Όσον αφορά τις καταγγελίες πολιτών, στη Λευκωσία έγιναν 1.109 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 34 άτομα. Στη Λεμεσό η Αστυνομία διενήργησε 2.656 ελέγχους και κατήγγειλε 93 πολίτες. Στη Λάρνακα έγιναν 1.272 έλεγχοι, με 15 καταγγελίες πολιτών.
Εξάλλου, στην Πάφο η Αστυνομία έκανε 1.185 έλεγχους και καταγγέλθηκαν 22 πολίτες, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.345 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 11 πολίτες. Στη Μόρφου η Αστυνομία διενήργησε 792 ελέγχους και κατήγγειλε 3 άτομα.
Οι περισσότερες από τις καταγγελίες αφορούσαν μη χρήση μάσκας και μη αποστολή sms για μετακινήσεις.

Η Τροχαία έκανε 585 ελέγχους και κατήγγειλε 4 πολίτες. Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία έκανε 44 ελέγχους χωρίς να καταγγελθεί οποιοσδήποτε, ενώ δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση από ελέγχους που έγιναν στα αεροδρόμιά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση