ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάμερες στην Πάφo - Πρεμιέρα με παράπονα

Παράπονα από οδηγούς λόγω ταυτόχρονων έργων στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ευρώπης

ΚΥΠΕ

Παράπονα δέχτηκε σήμερα η Αστυνομία Πάφου από πολίτες, πρώτη μέρα λειτουργίας στην Επαρχία Πάφου του συστήματος φωτοεπισήμανσης, από διερχόμενους οδηγούς σε συγκεκριμένη οδική αρτηρία λόγω εκτέλεσης έργων του ΣΑΠΑ.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, κατόπιν παραπόνων που δεχθήκαν από πολίτες, διενεργήθηκε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ευρώπης όπου από σήμερα ελέγχεται από κάμερες φωτοεπισήμανσης, άρχισαν να εκτελούνται οδικά έργα από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου, εντελώς απροειδοποίητα, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στους διερχόμενους οδηγούς.

Επί τούτου συνέχισε ο κ. Νικολάου ενημερώθηκε η ανάδοχος εταιρεία και η Αστυνομία έλαβε διαβεβαιώσεις, όπως είπε, ότι όλες οι τυχόν καταγγελίες που διενεργήθηκαν θα διαγραφούν.

Από σήμερα σε λειτουργία τέθηκαν τέσσερις κάμερες στη διασταύρωση των λεωφόρων Ευρώπης, Γιάννου Κρανιδιώτη και Γεώργιου Σάββα και ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και του ορίου ταχύτητας.

Τις ίδιες παραβάσεις ελέγχουν και τέσσερεις συσκευές στη διασταύρωση των λεωφόρων Ελλάδος, Δημοκρατίας και Τάσσου Παπαδόπουλου. Άλλες τέσσερις συσκευές, έχουν τοποθετηθεί στη διασταύρωση των λεωφόρων Αγίων Αναργύρων και Σπύρου Κυπριανού με την οδό Αγαπήνωρος.

Επιπρόσθετα, τοποθετήθηκαν δύο συσκευές στη συμβολή των λεωφόρων Αθηνών και Χριστόδουλου Σώζου, ενώ δύο κάμερες τοποθετήθηκαν και στη συμβολή των λεωφόρων Χλώρακας και Γρίβα Διγενή με την οδό Αγίου Γεωργίου.

Σημειώνεται ότι, ήδη στην επαρχία Πάφου χρησιμοποιούνται για έλεγχο της ταχύτητας κινητές κάμερες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X