ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλλιπόλεως: Ανατροπή με τον θάνατο 50χρονου

Παραμένουν υπό κράτηση οι δύο συλληφθέντες

24news team

Ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροτομή επί της σορού του 50χρονου που έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή στην οδό Καλλιπόλεως στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με την νεκροτομή  των ιατροδικαστών Αγγελικής Παππέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου,ο θάνατος του 50χρονου Ελισσαίου Κεσίδη οφείλεται σε πρόσφατο έμφραγμα επί εδάφους παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  οι δύο που είχαν συλληφθεί ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία παραμένουν υπό κράτηση. 

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Γύρω στις 10.40 το βράδυ της 20ής Μαϊου, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο στη Λευκωσία, βρισκόταν άνδρας ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν στο έδαφος, τον 50χρονο.

Ο Κεσίδης, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα, στις 11.30μ.μ., απεβίωσε.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 50χρονος, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του, συνεπλάκη με άλλα δύο πρόσωπα, στην περιοχή όπου εντοπίστηκε αναίσθητος.

Από περαιτέρω διερεύνηση, διαπιστώθηκε ότι τα δύο άλλα πρόσωπα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή ήταν 41χρονος και 32χρονος και οι δύο κάτοικοι Λευκωσίας. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X