ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καφενείο «έγραψε» κανονικά τα μέτρα - Έπαιζαν χαρτιά

Καταγγέλθηκαν τρία υποστατικά

24news team

Σε  καταγγελία τριών υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για καφενείο και κατάστημα πώλησης καπνών στην Πάφο και ένα περίπτερο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το καφενείο, εντοπίστηκε να λειτουργεί μετά τις 20:00 που σύμφωνα με το Διάταγμα του υπουργού Υγείας, απαγορεύεται σε Λεμεσό και Πάφο, ενώ εντοπίστηκαν και πέντε θαμώνες εντός του.

Ο έλεγχος στο υποστατικό διεξήχθη γύρω στις 9.20 το βράδυ του Σαββάτου. Τόσο ο υπεύθυνος του, όσο και οι πέντε θαμώνες καταγγέλθηκαν για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για το ωράριο λειτουργίας υποστατικών και την απαγόρευση μετακινήσεων προσώπων μετά τις 8.00 το βράδυ, στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Οι ίδιοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και για αδικήματα σχετικά με υπόθεση κυβείας.

Στο κατάστημα πώλησης καπνών, εντοπίστηκε ο υπεύθυνος χωρίς να φέρει μάσκα ενώ δεν υπήρχαν και οι απαραίτητες σημάνσεις για τον κορωνοϊό.

Όσον αφορά το περίπτερο στην Αμμόχωστο, εκεί εντοπίστηκαν περισσότεροι πελάτες μέσα από τον επιτρεπόμενο αριθμό, σε σχέση με το εμβαδόν του. Εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X