ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισραηλινά ΜΜΕ: Κατήγγειλε ξανά ομαδικό βιασμό η 19χρονη

Στην δημοσιότητα screenshots των μηνυμάτων με έναν εκ των υπόπτων

Η είδηση του βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας στη Αγία Νάπα από 12 Ισραηλίτες κάνει τον γύρο του κόσμου τα τελευταία 24ωρα. Η σοκαριστική καταγγελία έχει κάνει τα μέσα του εξωτερικού και κυρίως της Βρετανίας και του Ισραήλ να ασχολούνται με το θέμα λεπτομερώς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Τhe Times of Israel, η 19χρονη Βρετανίδα που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλίτες, ισχυρίζεται ότι οι ύποπτοι ήταν μεθυσμένοι και την κτυπούσαν κατά την διάρκεια της πράξης.


Υπόθεση ομαδικού βιασμού: Αφόρητες πιέσεις στην Αστυνομία


Είχε δηλώσει ακόμη ότι προηγουμένως είχε γνωρίσει μέλη της παρέας με τα οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Channel 13 news, εκείνο το βράδυ έφτασε στο ξενοδοχείο γύρω στα μεσάνυχτα. 

Η Βρετανίδα δήλωσε πως οι μνήμες της από το συμβάν είναι θολές αλλά γύρω στην 1:00 θυμάται να την βιάζουν κάποιοι από τους ύποπτους, μερικούς από τους οποίους δεν είχε γνωρίσει προηγουμένως. Κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό, ενώ άλλοι όχι και προσθέτει ότι την τραυμάτισαν σε όλο το σώμα κατά την διάρκεια της αποτρόπαιας πράξης.

Ακόμη, είχε αναφέρει ότι προηγουμένως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν από τους υπόπτους, περισσότερες από μια φορές. 

Σύμφωνα με το Channel 12 ο κύριος ύποπτος και το θύμα μιλούσαν προηγουμένως χρησιμοποιώντας το Instagram για αρκετές μέρες ενώ δημοσίευσαν στιγμιότυπα οθόνης τα οποία δείχνουν όπως ισχυρίζονται συνομιλίες μεταξύ τους στις οποίες ο ύποπτος της ζητάει να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ένα πολύ οικείο πρόσωπο της Βρετανίδας είχε δηλώσει σύμφωνα με το Channel 12 news ότι η κοπέλα είχε καταγγείλει και παλαιότερα άνδρες για ομαδικό βιασμό στην Μεγάλη Βρετανία και έλαβε αποζημίωση. Φυσικά, ο ισχυρισμός δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι 12 ύποπτοι μερικοί εκ των οποίων ανήλικοι συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα την Τετάρτη 17/07 και κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό βρέθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου την Πέμπτη 18/07. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία της Βρετανίδας στο ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Η πρεσβεία του Ισραήλ δηλώνει ότι παρακολουθεί στενά το θέμα και είναι έτοιμη να παρέχει βοήθεια και στήριξη στις οικογένειες των υπόπτων.

Την Πέμπτη συλλέχθηκε υλικό DNA από τους υπόπτους και τα κινητά τους κατασχέθηκαν, αφού υπάρχει υποψία ότι ο βιασμός ήταν βιντεοσκοπημένος στις συσκευές τους. Τα αποτελέσματα του DNA αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Ενώ εννέα από αυτούς αρνήθηκαν κάθε ανάμιξη, δηλώνοντας πως δεν την έχουν καν γνωρίσει, τρεις από αυτούς παραδέχθηκαν ότι είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή με την Βρετανίδα, πάντα, όμως, με τη συγκατάθεσή της.

Ένας από τους υπόπτους είπε στους δημοσιογράφους να τους βοηθήσει να δείξουν την αλήθεια και ότι έχουν δίκαιο.

Οι ύποπτοι, αφού οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και τέθηκαν υπό κράτηση για οκτώ ημέρες.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των υπόπτων Nir Yaslovitzh δήλωσε στο Channel 12 TV news ότι υπάρχει υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το βράδυ των γεγονότων και η αστυνομία εξετάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X