ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ικανότατοι οι συνάδελφοι - Δίπλα στις οικογένειες η ΑΗΚ»

Μεταφέρονται το απόγευμα στο εξωτερικό οι δύο άτυχοι άνδρες

Συγκλονισμό στη κοινή γνώμη, προκάλεσε το ατύχημα που συνέβη το πρωί της Πέμπτης (20/5) σε υποσταθμό της ΑΗΚ στα Λατσιά, όταν μετά από έκρηξη ξέσπασε φωτιά, η οποία προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε δύο εργάτες.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο Ελληνοκύπριοι μεταφέρονται σε διαφορετικά εξειδικευμένα κέντρα στο εξωτερικό για θεραπεία, με την κατάσταση του 48χρονου να κρίνεται πολύ σοβαρή.


Τσακώθηκαν έξω από περίπτερο - Έπεσε αναίσθητος ο 50χρονος (pics)


Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, μιλώντας στο 24news ανέφερε ότι νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (21/5) αναμένεται να ταξιδέψει στη Λειψία ο 40χρονος για εξειδικευμένη θεραπεία, ενώ ο 48χρονος που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ταξιδεύει επίσης το απόγευμα, για Αθήνα σε εξειδικευμένο κέντρο.

«Με κάθε τρόπο η ΑΗΚ βρίσκεται δίπλα στους δύο συναδέλφους και στις οικογένειές τους. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και η στήριξή μας είναι δεδομένη. Είναι συνάδελφοι μας, οικογένειά μας», τόνισε επίσης η κα. Παπαδοπούλου.

Όσον αφορά για τις συνθήκες που προκάλεσαν το ατύχημα, η κα. Παπαδοπούλου είπε ότι ακόμη διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν, ενώ εξήγησε πώς οι δύο εργάτες ήταν πιστοποιημένοι και ικανότατοι στη δουλειά τους.

Θυμίζουμε ότι το ατύχημα συνέβη γύρω στις 11:20 το πρωί της Πέμπτης (20/5). Οι δύο άτυχοι εργάτες, μαζί με άλλους συναδέλφους τους βρέθηκαν στον υποσταθμό για εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών συντήρησής του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σημειώθηκε έκρηξη που προκάλεσε τη φωτιά. Οι υπόλοιποι εργάτες, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ενώ είναι αυτοί που κατέσβησαν τη φωτιά, προτού φτάσει η Πυροσβεστική.

Οι δύο εργάτες μεταφέρθηκαν μετά το ατύχημα στο Γ.Ν. Λευκωσίας όπου διασωληνώθηκαν άμεσα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X