ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδιώτες φύλακες: «Παρακαλάμε να μην μας κλέψουν κανένα παιδάκι»

Φωνάζουν για κατάντια και ζητούν οριστική λύση

Η υπόθεση που έχει δει από χθες το απόγευμα το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις δύο προσπάθειες απαγωγής παιδιών από σχολεία της Λευκωσίας, έχει θορυβήσει την κυπριακή κοινωνία. Γονείς έχουν αναστατωθεί, ενώ επιβεβαιώνεται και εκ μέρους της Αστυνομίας το γεγονός ότι λαμβάνονται μέτρα για αποτροπή οποιουδήποτε δυσάρεστου περιστατικού.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα απλό θέμα, καθώς πριν από έναν χρόνο είχαμε γίνει μάρτυρες της απαγωγής δύο παιδιών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας, γεγονός που έχει αφυπνίσει τους πολίτες και τους εκπαιδευτικούς. Την ίδια ώρα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων - Ιδιωτών Φυλάκων Ασφαλείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας λύσεις εδώ και τώρα και «φωνάζοντας» για κατάντια.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Λύση ΧΘΕΣ για την ασφάλεια των παιδιών μας…

Εκεί στο Υπουργείο Παιδείας έχουν πράγματι πολλά προβλήματα. Απεργίες οι δάσκαλοι απεργίες οι καθηγητές απεργίες οι μαθητές . Μεγάλο πρόβλημα τα τετράμηνα. Ακόμη γίνονται μετακινήσεις διδακτικού προσωπικού αν και βγαίνει και ο Σεπτέμβριος. Μέσα σε αυτά βγήκε και η είδηση ότι <<άγνωστος>> προσπάθησε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου να απαγάγει παιδάκια από Δημοτικό Σχολείο της Λευκωσίας αλλά δεν τα κατάφερε αφού τα παιδάκια δεν τον ακολούθησαν. << Μου είπε ο παπάς σας να σας πάρω σπίτι>> είπε ο <<άγνωστος>>. Έγινε καταγγελία από τους γονείς στην Αστυνομία και ενημερώθηκε και το Υπουργείο Παιδείας. Δεν βγήκε ΤΙΠΟΤΑ προς τα έξω. Μουγκά όλοι. Την Δευτέρα πάλι <<άγνωστος>> πάλι επιχείρησε να απαγάγει τα παιδάκια λέγοντας τους αυτή την φορά <<με έστειλε ο θείος σας να σας πάρω σπίτι>>. Πάλι η προσπάθεια του <<αγνώστου>> έπεσε στο κενό. Η διαφορά είναι ότι αυτή την φορά η είδηση είδε το φως της Δημοσιότητας!!!
Σαν σύνδεσμος (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.) ξέρουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πρέπει να το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ότι έχουμε πρόβλημα. Καλούμε τον αγαπητό Υπουργό Παιδείας κύριο Κώστα Χαμπιαούρη να δει ΧΘΕΣ το πρόβλημα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Καλούμε την επιτροπή Παιδείας της Βουλής να κάνει και μια και δυο και 1002 συνεδριάσεις μέχρι να βρεθεί ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Μέχρι τότε μόνο ο καλός Θεούλης μπορεί να μας σώσει!!! Αυτό είναι το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ μας. Να παρακαλάμε μέρα και νύχτα να μην μας κλέψουν κανένα παιδάκι, να είναι ασφαλισμένα τα παιδιά μας . Που; Στα Σχολεία!!! Αν είναι δυνατόν!!!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X