ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
27 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Η στιγμή που ο σεισμός «χτυπά» την Κύπρο - Βίντεο

Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας από υπεραγορά

24news team

Καρέ-καρέ κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας υπεραγοράς της Επαρχίας Πάφου, την στιγμή που ο Εγκέλαδος «χτυπά» το νησί.


Αναστατώθηκε η Κύπρος από τον Εγκέλαδο - Ο τρόμος και τα... τρόλ (pics)


Τα βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά για το πόσο ισχυρός ήταν ο σεισμός καθώς κατάφερε να ταρακουνήσει ράφια της υπεραγοράς και να προκαλέσει την πτώση προϊόντων στο πάτωμα. 

Ανακοίνωση Δύναμης Πολιτικής Άμυνας - Καμία ζημιά ή τραυματισμοί

Η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας ενημερώνει το κοινό ότι δεν έχουν σημειωθεί οποιεσδήποτε σοβαρές ζημιές ή τραυματισμοί από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στις 03.08 τα ξημερώματα και έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Κύπρο και ιδιαίτερα στην Επαρχία Πάφου. Τα μέλη του Κέντρου Ελέγχου Επιχειρήσεων της Πολιτικής Άμυνας, αμέσως μετά την εκδήλωση του σεισμού, επικοινώνησαν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες/Τοπικές Αρχές της Επαρχίας Πάφου, ώστε να γίνει μία πρώτη εκτίμηση της κατάστασης και να διαπιστωθεί κατά πόσο προέκυψαν οποιαδήποτε σοβαρά περιστατικά. Η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας τέθηκε άμεσα σε ετοιμότητα, ωστόσο οι ομάδες της δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου, όπου ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός, για να διαπιστώσει κατά πόσο υπήρξαν ζημιές και να εκφράσει την ετοιμότητα των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών να συνδράμουν όπου παραστεί ανάγκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση