ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Orthodoxou Aviation Ltd διορίστηκε Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Air India στην Κύπρο

Η Air India είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος αερομεταφορέας της Ινδίας και μέλος της Star Alliance

Δελτίο Τύπου

Η Orthodoxou Aviation Ltd έχει διοριστεί ως ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) της Air India στην Κύπρο για τη διαχείριση των πωλήσεων και των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρείας στην κυπριακή αγορά.

Η Air India είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος αερομεταφορέας της Ινδίας και μέλος της Star Alliance. Συνδέει 39 πόλεις σε πέντε ηπείρους με απευθείας πτήσεις στην Ινδία, συμπεριλαμβανομένων πολλών σημείων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία. Η αεροπορική εταιρεία πετάει επίσης σε 45 πόλεις της Ινδίας, καλύπτοντας όλο το μήκος και το πλάτος της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orthodoxou Aviation Ltd, κ. Αντώνης Ορθοδόξου, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: "Είμαι πολύ περήφανος που έχω την τιμή να ανακοινώσω ότι η Orthodoxou Aviation Ltd έγινε ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Air India στην Κύπρο. Η αεροπορική εταιρεία μέλος της Star Alliance θα ανοίξει πρόσθετες ευκαιρίες πωλήσεων στον τομέα της ναυτιλίας και θα προσφέρει στην ευρύτερη αγορά μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο μέσα από τις συνεργασίες της αεροπορικής εταιρείας".

Η Air India διανύει έναν σημαντικό πενταετή χάρτη μετασχηματισμού με τη φιλοδοξία να γίνει μια αεροπορική εταιρεία παγκόσμιας κλάσης με ινδική καρδιά, επεκτεινόμενη σε κλίμακα και μέγεθος και εκσυγχρονίζοντας τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη συνολική εμπειρία των επιβατών της. Στον στόλο της έχουν προστεθεί 470 αεροσκάφη από την Airbus και την Boeing, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών Airbus A350 με προϊόντα καμπίνας παγκόσμιας κλάσης και σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα 400 εκατομμυρίων δολαρίων για την πλήρη ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του παλαιού της στόλου. Η πρωτοβουλία αυτή θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εγκατάσταση ολοκαίνουργιων καθισμάτων και νέων συστημάτων ψυχαγωγίας σε κάθε καμπίνα.

Η εν λόγω αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις προς το Δελχί από εννέα σημεία σε επτά χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των Ολλανδία (Άμστερνταμ), Ηνωμένο Βασίλειο (Μπέρμιγχαμ, Λονδίνο Gatwick και Heathrow), Δανία (Κοπεγχάγη), Γερμανία (Φρανκφούρτη), Ιταλία (Μιλάνο), Γαλλία (Παρίσι) και Αυστρία (Βιέννη).

Για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τη λειτουργία της Air India, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης, στο τηλέφωνο +357 24 841 051 ή μέσω email στο aviation@orthodoxou.com.cy 

Σχετικά με την Orthodoxou Aviation Ltd:

Η εταιρεία Orthodoxou Aviation Ltd είναι μέλος του ομίλου Orthodoxou Group of Companies με εταιρείες που έχουν εμπειρία στην διαχείριση ταξιδιωτικών υπηρεσιών από το 1995. Η Orthodoxou Aviation Ltd έχει ως έδρα της την Κύπρο και ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σε αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές ταξιδιών και στο κοινό.

Η εταιρεία διαθέτει άρτια εξειδικευμένο και πολύγλωσσο προσωπικό, με πείρα και γνώσεις που είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα μέγιστα δυνατά πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Orthodoxou Aviation Ltd και τις υπηρεσίες της, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.orthodoxouaviation.com/ 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση