ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μοιραία βόλτα του Παναγιώτη - Ήταν με φίλους του

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για ταχύτητα του 22χρονου

24news team

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Κωνσταντίνου, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο το απόγευμα της Παρασκευής (21/10), στο χωριό Πύργος της επαρχίας Λεμεσού.

Ο άτυχος 22χρονος, ο οποίος επέβαινε σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα, ήταν μαζί με φίλους του κάνοντας τον περίπατό τους στα βουνά της Επαρχίας Λεμεσού.

Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους ο Παναγιώτης, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ερχόταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Ο άτυχος Παναγιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πληροφορίες αναφέρουν πως από τις έρευνες των Αρχών, δεν υπάρχουν ενδείξεις για αυξημένη ταχύτητα του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου.

Τα μέλη της Τροχαίας αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από τους φίλους του 22χρονου ενώ θα γίνει και αναπαράσταση του δυστυχήματος.

«Παράκληση της Αστυνομίας προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα να επικοινωνήσει, είτε με την Τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή την γραμμή 1460», δήλωσε ο βοηθός υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος έφερε προστατευτικό κράνος και πλήρη στολή μοτοσυκλετιστή ενώ ο 35χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (25/10), στις 15:00 στην Ιερά Μονή της Αγίας Ζώνης στη Μονή Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X