ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κατάσταση υγείας του 21χρονου μοτοσικλετιστή

Η μοτοσικλέτα ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη

Ανακοινώσεις

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 21:00 χθες (01/06) βράδυ στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο, τραυματίστηκε σοβαρά 21χρονος μοτοσικλετιστής.

Συγκεκριμένα, κατά τον πιο πάνω χρόνο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη έχοντας ως συνοδηγό 46χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου, μηριαίου οστού και βραχίονα, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση του να θεωρείται πολύ σοβαρή.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης η οδηγός του αυτοκινήτου η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, ενώ διερευνάται κατά πόσο ο 21χρονος έφερε προστατευτικό κράνος. Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τη συγκεκριμένη κατηγορία της μοτοσικλέτας, δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X