ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Βρετανίδα είναι πόρνη» (Pics, Vids)

Χαρές, πανηγύρια, αλλά και επικρίσεις κατά των 12 Ισραηλινών στην χώρα τους

Τους πανηγυρισμούς και τις υποδοχές με τιμές που αρμόζουν σε ήρωες, διαδέχθηκαν τα επικριτικά σχόλια κατά των δώδεκα Ισραηλινών, μετά την επιστροφή τους στην χώρα τους. Οι συμπολίτες τους και τα τοπικά ΜΜΕ, μετά την ανακούφιση για την απελευθέρωσή τους, στράφηκαν εναντίον τους, κάνοντας αναφορά στην δημοσιοποίηση του «ροζ» βίντεο και το τι προνοεί η νομοθεσία σε σχέση με αυτό, τονίζοντας ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν.

«Η Βρετανίδα είναι πόρνη»

Σε κέντρο διασκέδασης μετέτρεψαν την αίθουσα υποδοχής του αεροδρομίου όπου αφίχθησαν οι έφηβοι με τους συγγενείς τους, καθώς και με τα οικεία τους πρόσωπα τα οποία τους ανέμεναν με λαχτάρα στο Ισραήλ. Οι νεαροί έστησαν γλέντι, άνοιξαν σαμπάνιες και άρχισαν τα τραγούδια: «ο λαός του Ισραήλ ζει» και «η Βρετανίδα είναι πόρνη».

Άρχισαν τα παρατράγουδα

Όπως μεταδίδει η «The Times of Israel», η μεγάλη χαρά και ο εορταστικός χαρακτήρας που πήρε η επιστροφή των δώδεκα, δεν έγινε αποδεκτή από όλους. Δημοσιογράφοι, απλοί πολίτες και γονείς, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επέκριναν την «γιορτή» και την ηρωοποίηση των νεαρών.

Η Yedioth Ahronoth, σε στήλη της, καυτηριάζει τα γεγονότα και όλα όσα ακολούθησαν: «Λοιπόν, αυτό που έχουμε εδώ, είναι μια ομάδα έφηβων αγοριών, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι δεν είναι βιαστές, αλλά το πρότυπο των αγοριών που θα συμμετείχαν σε ομαδικό σεξ με ένα μεθυσμένο κορίτσι, θα την βιντεογραφούσαν χωρίς την άδειά της και μετά θα το κοινοποιούσαν στους φίλους τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι καλά παιδιά.».

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ισραήλ έχουν πάρει φωτιά από τους πολίτες που υποστηρίζουν ότι οι δώδεκα, παρά το ότι απαλλάχθηκαν από την κατηγορία του βιασμού, στο Ισραήλ θα τίθεντο ενώπιον της δικαιοσύνης εξαιτίας της βιντεογράφησης της σεξουαλικής πράξης. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το 2014 το Ισραήλ έγινε η πρώτη χώρα που απαγόρευσε την «εκδικητική πορνογραφία», σε μια προσπάθεια να εμποδιστεί η διάδοση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση