ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση της Αστυνομίας για την απάτη με την κηδεία της Natalie (Vid)

Τι σκαρφίστηκαν για να βγάλουν λεφτά

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από σχετική καταγγελία, διερευνά υπόθεση πλαστογραφίας μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή, που αφορά τη δημιουργία λογαριασμού σε ιστοσελίδα εισφορών για κοινωνικά θέματα, όπου ζητούνται εισφορές για την κηδεία 35χρονης που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία.


Σπαραγμός - «Ούρλιαζε και έκλαιγε ο σύντροφός της Natalie»


Ο εν λόγω λογαριασμός δημιουργήθηκε στο όνομα προσώπου, το οποίο δεν ήταν ενήμερο για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Ως εκ τούτου, πληροφορείται το κοινό ότι πρόκειται για απάτη και καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην καταβάλει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Εξάλλου, σε δήλωσή του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, Χρίστος Ανδρέου, ξεκαθάρισε ότι η ιστοσελίδα έχει διαγραφεί, μετά από ενέργειες του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ από τις έρευνες, φάνηκε ότι δεν είχε καταβληθεί οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από οποιονδήποτε πολίτη.

Η υπόθεση της μακάβριας απάτης 

Σύμφωνα με δημοσίευση φίλης της Natalie, Σάσκια Κωνσταντίνου άγνωστοι οργάνωσαν διαδικτυακό έρανο χρησιμοποιώντας το όνομά της για συλλογή χρημάτων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κηδεία της.

Η Σάσκια αναφέρει στην δημοσίευση της ότι μέσα σε όλη την τραγωδία του χαμού της Natalie, επιτήδειοι προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για την κηδεία της κάτι το οποίο είναι εντελώς παράνομο. Κάνει έκκληση στο κοινό να μην προσφέρει χρήματα στον «έρανο» ενώ η ίδια θα κινηθεί νομικά ενάντιων τους

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X