ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισραήλ - Άνοιγαν σαμπάνιες βρίζοντας την 19χρονη (vid)

«Η αλήθεια έχει λάμψει... Ο εφιάλτης έχει τελειώσει»

Η τροπή που πήρε η καταγγελία της 19χρονης Βρετανίδας για ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς δικαιώνει μεν τους νέους, όχι όμως αλώβητα.

Τόσο κατά την απελευθέρωση τους όσο και κατά την επιστροφή τους στην γείτονα χώρα οι έφηβοι ξέσπασαν πνέοντας τα μένεα  κατά της νεαρής.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα συγγενείς και φίλοι των αγοριών τους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου, σε πανηγυρικό κλίμα ανοίγοντας σαμπάνιες και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά της Βρετανίδας.

Μάλιστα ένας εκ των εφήβων που κατηγορήθηκε δήλωσε στα ισραηλινά μέσα ότι σκοπός τους είναι να προβούν σε αγωγή εναντίον της 19χρονης.

«Θα την μηνύσουμε για την αγωνία και την δυσφήμηση που μας προκάλεσε. Περπατώ στον δρόμο και οι άνθρωποι με φωνάζουν βιαστή».

Μάλιστα συνεχίζοντας ανέφερε για την σύλληψη του, « βρισκόμουν μαζί με δύο φίλους, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και μετά συνέλαβαν και εμένα. Ήξερα ότι οι φίλοι μου βρίσκονταν στο δωμάτιο, εγώ όμως δεν ήμουν, δεν ήξερα το κορίτσι».

«Η αλήθεια έχει λάμψει. Ο εφιάλτης έχει τελειώσει. Έχω περάσει δύσκολες ημέρες. Χάρηκα πολύ όταν άκουσα ότι θα με άφηναν ελεύθερο», συμπλήρωσε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X