ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Epic καλωσόρισε την Α.Γ Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Συνοδευόμενος από τη διευθυντική ομάδα της Monaco Telecom, του τηλεπικοινωνιακού παρόχου του Πριγκιπάτου του Μονακό και αποκλειστικού μετόχου της Epic, η Αυτού Γαληνότητα Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, έφτασε στην Κύπρο την Πέμπτη 18 Απριλίου και τίμησε με την παρουσία του τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο Δ.Σ της Εpic Κίκη Κυριακίδη, τον CEO Θάνο Χρονόπουλο όπως και τη διευθυντική ομάδα της εταιρείας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις εξελίξεις, τα πλάνα και τα επιτεύγματα της Epic.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, ενημερώθηκε πώς η δέσμευση της Epic να παραμένει πιστή στην προσφορά πρωτοποριακών εξελίξεων στην αγορά των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο μετουσιώνεται με το πολυβραβευμένο, υπερσύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αλλά και με το συνεχώς αναπτυσσόμενο και εξελισσόμενο δίκτυο οπτικών ινών, που πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ookla ως το Γρηγορότερο Δίκτυο στην Κύπρο. Μία σημαντική διάκριση, που επιβεβαιώνει τις τεράστιες αναβαθμίσεις που έφερε η Epic στις ταχύτητες του Διαδικτύου, μεγιστοποιώντας ευκαιρίες για καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Ο CEO της Epic Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είναι με μεγάλη τιμή και χαρά που καλωσορίζουμε την Α.Γ Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό στην Κύπρο. Αυτή η επίσκεψη όχι μόνο ενισχύει τη δέσμευσή μας για αριστεία, αλλά αποτελεί απόδειξη της σημασίας του έργου μας, επικυρώνοντας την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και την ανάπτυξη».

Ο CEO της Monaco Telecom Martin Peronnet, ανέφερε: «Η επιτυχία της Epic στην Κύπρο, μας ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό. Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να επενδύσουμε στη χώρα. Η επίσκεψη της Α.Γ Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό στην Κύπρο, είναι τιμητική και αποτελεί ένδειξη της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας και του Πριγκιπάτου στην ανάπτυξη της Epic».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα των κεντρικών γραφείων της Epic καθώς και ένα από τα καταστήματά της, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε προσωπικά για τις εργασίες του κάθε τμήματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X