ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γρίφος η εκτέλεση του Χαριλάου - Είχε πολλά ανοικτά μέτωπα

Στο μικροσκόπιο η διαδρομή του

24news team

Την άκρη του νήματος που θα ξετυλίξει το κουβάρι της μαφιόζικης εκτέλεσης του 39χρονου Χρίστου Χαριλάου, προσπαθούν να βρουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού. Οι έρευνες για την εγκληματική ενέργεια συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ωστόσο, το έργο των ανακριτών είναι δύσκολο αφού όπως έγινε γνωστό ο Χαριλάου, είχε αρκετά μέτωπα ανοιχτά.

Το θύμα της δολοφονικής ενέδρας, ασχολείτο με διάφορες δραστηριότητες και την τελευταία περίοδο δραστηριοποιείτο με κτηματομεσιτικά, με τις Διωκτικές Αρχές, να ξεσκονίζουν το «πλούσιο» παρελθόν του, έτσι ώστε να φθάσουν στη λύση του γρίφου.

«Έχουν ανακριθεί αρκετά πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος αλλά και πρόσωπα με τα οποία είχε κάποιες επαφές και συνεργαζόταν», ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Στο μικροσκόπιο η διαδρομή του Χαριλάου

Εξάλλου κάτω από το μικροσκόπιο των Αρχών, βρίσκεται και η χρονική περίοδος που ο Χαριλάου είχε μεταβεί για να πάρει φαγητό. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 39χρονος, είχε αργήσει να επιστρέψει στην οικία του, με τους ανακριτές να διερευνούν την διαδρομή που έκανε και αν μεσολάβησε οτιδήποτε άλλο.

Επαγγελματίας ο εκτελεστής

Οι Αρχές, εκτιμούν πως ο δολοφόνος του Χαριλάου φαίνεται να γνώριζε τις κινήσεις του στόχου του. Οι ανακριτές, θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι το χτύπημα κατά του 39χρονου, ήταν επαγγελματικό, αφού ο τρόπος που τον γάζωσαν γέρνει πως αυτή την μεριά.
Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες, με την μία να είναι και καθοριστική αφού τον έπληξε στον πνεύμονα.

Στο κάδρο των ερευνών, μελετάται και η απόσταση από την οποία ο εκτελεστής εφάρμοσε και εκτέλεσε το σχέδιό του. Οι Αρχές, κατέχουν στα χέρια τους βίντεο, το οποίο δείχνει τον Χαριλάου να πέφτει νεκρός όχι όμως τις κινήσεις του εκτελεστή. Σημειώνεται πως ο 39χρονος, είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινό του πρόσωπο, πως είχε υποψίες ότι τον παρακολουθούν.

Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής ο θάνατος του Χαριλάου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως δεξιού πνεύμονα προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Το θύμα της εγκληματικής ενέργειας δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς με την μία να τον χτυπά στον πνεύμονα.

Τον σκότωσαν έξω από το σπίτι του

Ο δράστης ή οι δράστες, σύμφωνα με τις ενδείξεις φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον Χαριλάου και με την πρώτη ευκαιρία άνοιξαν πυρ.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, είχε βγει έξω από την οικία του για να φέρει φαγητό στην οικογένειά του και μόλις επέστρεψε άρχισαν οι πυροβολισμοί εναντίον του. Τους πυροβολισμούς άκουσε η γυναίκα του Χαριλάου, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, και αφού βγήκε έξω αντίκρισε τον σύζυγό της νεκρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση