ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΝ Αμμοχώστου: Ευχάριστα νέα - Εξιτήριο έλαβαν τρεις ασθενείς με κορωνοϊό

Επέστρεψαν στο σπίτι τους - Θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα τρεις ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις 19.30 απόψε νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς 35 άνθρωποι, πέντε από τους οποίους στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σήμερα έγιναν στο Νοσοκομείο Αναφοράς τέσσερις εισαγωγές ασθενών και από το σύνολο των 30 προσώπων, τα 12 νοσηλεύονται στη Γυναικολογική Κλινική, 13 στην Παιδιατρική και 5 στην Παθολογική Κλινική, η οποία άνοιξε για να φιλοξενήσει και άλλα κρούσματα κορωνοϊού.

Τα εξιτήρια δόθηκαν σε άτομα των οποίων τα αποτελέσματα από τη δεύτερη εξέταση για κορωνοϊό ήταν αρνητικά. Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν σπίτι τους όπου και θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου 2020 όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς μέχρι και σήμερα, νοσηλεύθηκαν συνολικά 75 άτομα με κορωνοϊό διαφόρων ηλικιών, ενώ 32 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς αυξομειώνεται συνεχώς, αφού γίνονται νέες εισαγωγές και δίνονται εξιτήρια σε πρόσωπα τα οποία αποθεραπεύονται.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με επαγγελματίες υγείας και νοσηλευτικό προσωπικό και από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ θα ενισχυθεί και με τον κατάλληλο εξοπλισμό με στόχο οι ασθενείς να λάβουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ελλείψεις στα ιατρικά αναλώσιμα αφού υπάρχει πληθώρα προσφορών και δωρεών από εταιρείες και απλό κόσμο που ενισχύουν το Νοσηλευτήριο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X