ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι΄ αυτό έκαψε το όχημα του αδελφού του - Τον κουτσομπόλευαν

Χειροπέδες σε 25χρονο

24news team

Χειροπέδες σε 25χρονο πέρασαν οι Αρχές της Λεμεσού σχετικά με την υπόθεση εμπρησμού οχήματος 23χρονου, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Τρίτης (27/9).

Σημειώνεται πως ο συλληφθέντας είναι αδερφός του 23χρονου, του οποίου καταστράφηκε το όχημα από την φωτιά που τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από μαρτυρία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα εναντίον του 25χρονου, ο οποίος συνελήφθη και ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που έκαψε το όχημα του αδελφού του.

Θυμίζουμε πως η φωτιά έγινε αντιληπτή από τον παραπονούμενο και την οικογένειά του, τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν επεκτάθηκε σε κουρτίνα της κατοικίας, καθώς το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από παράθυρο.

Να σημειωθεί ότι την φωτιά κατέσβησαν οι ίδιοι οι ένοικοι ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Η συνολική αξία της ζημιάς υπολογίζεται γύρω στα 500 ευρώ.

Ο 25χρονος, κατά την ανάκρισή του ανέφερε πως τα δύο αδέλφια του τον κακολογούν και τον κουτσομπολεύουν και γι΄ αυτό προχώρησε σε αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση