ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιομηχανική Στροβόλου - Ζημιές σε εργοστάσια και οχήματα

Προστατεύθηκε εργοστάσιο διαχείρισης υγραερίου

24news team

Ζημιές άφησε πίσω της η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (25/7), στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Βιομηχανική περιοχή Στροβόλου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε μεγάλο υποστατικό το οποίο είναι διαχωρισμένο στα δύο, στο ένα ήταν χώρος αποθήκευσης ειδών υγιεινής και στο δεύτερο συνεργείο συντήρησης κλιματιστικών οχημάτων καθώς και σε οχήματα που βρίσκονταν στο συνεργείο για επιδιόρθωση. Πρόσθεσε, ωστόσο, πως εργοστάσιο αποθήκευσης και διαχείρισης υγραερίου καθώς επίσης και δεύτερο υποστατικό, τα οποία βρίσκονταν κοντά στην πυρκαγιά εν τέλει προστατεύθηκαν από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

 

Όπως αναφέρει, στο σημείο παραμένουν δυνάμεις για τις τελικές κατασβέσεις, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής θα παραμείνουν στο σημείο καθόλη τη διάρκεια της νύκτας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν έξι πυροσβεστικά οχήματα από Λευκωσία, Λάρνακα και ΕΜΑΚ, ενώ στάλθηκε βυτιοφόρο από το Τμήμα Δασών για προμήθεια νερού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε καλαμιώνα, ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση εντός της Νεκρής Ζώνης παρά το Καϊμακλί. Τα οχήματα επιχειρούν για κατάσβεση με συνοδεία των Ηνωμένων Εθνών

Εκτός υπηρεσίας προσωπικό προσήλθε για κάλυψη των κλήσεων, καταλήγει η ανάρτηση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ