ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτιά σε ηλεκτρικό πατίνι μέσα σε διαμέρισμα στη Λευκωσία

Ασφαλείς οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο βρισκόταν μέσα σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, στη Λευκωσία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 00:25 και στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πύλης Πάφου και Καϊμακλίου.

Το ηλεκτρικό πατίνι υπέστη εκτεταμένες ζημιές από τις φλόγες και τη θερμότητα, ενώ ο καπνός προκάλεσε αλλοιώσεις και στη βαφή μέρους των τοίχων του διαμερίσματος.

Ο ένοικος αντιλήφθηκε εγκαίρως τη φωτιά και επιχείρησε να την αντιμετωπίσει, προτού αυτή επεκταθεί. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν προληπτικά και με ασφάλεια σε ανοικτό χώρο, πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Δεν κινδύνευσε κανένα πρόσωπο από το περιστατικό. Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση