ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο - Αναποδογυριστηκε και δεύτερο όχημα

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος Κοινότητας Πύργου

Δεύτερο όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, κοντά στην έξοδο προς Άγιο Σύλα/ Ύψωνα, στην κατεύθυνση προς Πάφο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, το όχημα οδηγούσε νεαρή γυναίκα η οποία φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Στο σημείο μέλη της Αστυνομίας ρυθμίζουν την τροχαία κίνηση, μέχρι να μετακινηθεί το όχημα από το δρόμο

Φορτηγό αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς Λεμεσό
Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό. Λόγω του ατυχήματος, που συνέβη λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Λευκωσία, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.

Στην αντίθετη κατεύθυνση πορείας προς Λεμεσό, ο δρόμος έχει καθαριστεί και έχει πλέον δοθεί στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε ωστόσο, μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Μπάλες σανού που μετέφερε διασκορπίστηκαν στο δρόμο και γίνονται προσπάθειες παραλαβής τους με άλλα φορτηγά οχήματα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Λευκωσία, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X