ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πενταήμερη κράτηση για τον 25χρονο που συνελήφθη για υπόθεση απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, εξέδωσε διάταγμα κράτησης πέντε ημερών, εναντίον 25χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, αδίκημα που διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο 25χρονος που καταζητείτο για την υπόθεση, εντοπίστηκε γύρω στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου, 04 Δεκεμβρίου από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, σε περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.
 
Προστίθεται ότι για την ίδια υπόθεση καταζητείται από την Αστυνομία και δεύτερος ύποπτος ηλικίας 29 ετών κάτοικος Κύπρου, αφού εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν για την εμπλοκή του στην υπόθεση.
 
Σημειώνεται ότι «τρίτος ύποπτος ηλικίας 29 ετών, συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες, με δικαστικό ένταλμα, επίσης μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης».
 
Υπενθυμίζεται ότι «σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, εγκατέστησε σε κατοικία που διαμένουν οι τρεις ύποπτοι στην επαρχία Αμμοχώστου, σύστημα παροχής διαδικτύου. Για πληρωμή της εγκατάστασης του εξοπλισμού και των υπηρεσιών, οι ύποπτοι πλήρωσαν την εταιρεία, μέσω υπηρεσίας παροχής ηλεκτρονικών πληρωμών, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οι κάρτες με τις οποίες έγινε η πληρωμή, ήταν κλοπιμαίες».

Ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που συνεδρίασε στη Λάρνακα, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση