ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό - Πυροβόλησε και έθαψε τις δυο γυναίκες

Ανασύρθηκε και η δεύτερη σορός

24news team

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο στην υπόθεση-θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο γυναικών αφού ο 32χρονος Σύρος «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Αστυνομίας έπειτα από υπόδειξή του προχώρησαν σε έρευνες, σε συγκεκριμένο σημείο, στην εξοχική κατοικία στον Αμίαντο όπου εντόπισαν τις σορούς. Να σημειωθεί ότι στο σημείο βρέθηκαν ο Αρχηγός Αστυνομίας μαζί με Ιατροδικαστές για την απαραίτητη αυτοψία.

Ανασύρθηκαν οι δυο σοροί

Ανασύρθηκαν οι δυο σοροί από την αυλή εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο, με τον κύριο ύποπτο για την υπόθεση να φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη του φόνου και να είπε στους ανακριτές ότι πυροβόλησε τις δύο γυναίκες, σύμφωνα με δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου.

Οι δύο σοροί πιστεύεται ότι ανήκουν στις Mariia Gazibagandova 33 ετών από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και της Khaiat Alraeesi 43 ετών από τη Συρία.

Στις δηλώσεις του ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε, μεταξύ άλλων, ότι η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, ότι ο ύποπτος ομολόγησε τη διάπραξη του αδικήματος και ότι τις πυροβόλησε.

Για διακοπές στην Κύπρο - Πότε χάθηκαν τα ίχνη τους

Την καταγγελία εξαφάνισης των δύο γυναικών ηλικίας 43 και 33 χρονών, φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να την έκανε στις 19 Νοεμβρίου φιλικό πρόσωπο της μιας εκ των δύο, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι έχασε κάθε επικοινωνία μαζί της από τις 17 του ίδιου μήνα.

Να σημειωθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν στο νησί για διακοπές.

Ελεύθερος για το διπλό φονικό ο 23χρονος

Στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου για την εν λόγω υπόθεση προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μέλη της Δύναμης εντόπισαν, έπειτα από πληροφορία, γύρω στις 19:00 το βράδυ του Σαββάτου (4/12) τον 23χρονο Σύρο, ο οποίος καταζητείτο, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο με δεύτερο άτομο ηλικίας 45 ετών, στην περιοχή του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό. Θυμίζουμε πως τον 23χρονο τον «έδωσε» ο 32χρονος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο 23χρονος μετά την ομολογία του 32χρονου θα αφεθεί ελεύθερος αλλά θα επανασυλληφθεί αφού καταζητείτο και για άλλες σοβαρές υποθέσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση