ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος 46χρονου - Τι θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Tα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων θα καταδείξουν τα αίτια θανάτου του 46χρονου Igor Kamanets από την Ουκρανία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε το Σάββατο η νενομισμένη νεκροτομή, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, επί της σορού του 46χρονου ο οποίος τραυματίστηκε από αιχμηρό όργανο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 46χρονος είχε μεταφερθεί αρχικά στις 18.7.2020 από τον αδερφό του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί, έφερε διάφορα τραύματα στο σώμα του που προκλήθηκαν από αιχμηρό όργανο, με σοβαρότερο ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Ο τραυματίας, ηλικίας 46 ετών, εισήχθη στο χειρουργείο προς αποκατάσταση του τραύματος του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ όπου τέθηκε σε κατάσταση καταστολής και διασωληνώθηκε.

Η κατάσταση της υγείας του 46χρονου μέχρι προχθές ήταν κρίσιμη, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής το θύμα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λεμεσού λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του. Ωστόσο στις 21:58 της ίδιας μέρας υπέκυψε στα τραύματα του.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία διερευνά υπόθεση συνωμοσίας, για φόνο, και φόνο εκ προμελέτης σε βάρος του 46χρονου και ήδη έχει προχωρήσει στην σύλληψη 38χρονου ο οποίος παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου και τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Ο 38χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X