ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος 46χρονου: Σε απευθείας δίκη ο 38χρονος - Τον αναγνώρισαν

Αρχικά θεωρείτο ότι ο 46χρονος μαχαιρώθηκε ενώ έκανε ωτοστόπ

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Πάφο στις 10 Σεπτεμβρίου του 2020, παραπέμφθηκε σήμερα ο 38χρονος για τον θάνατο του Igor Kamanets από την Ουκρανία, ηλικίας 46 ετών.

Η Αστυνομία Πάφου καταχώρησε τελικώς υπόθεση για ανθρωποκτονία εναντίον του κατηγορούμενου και κατόπιν αιτήματος της κατηγορούσας αρχής, που εκπροσωπείτο από την κα.Ευαγγελία Μανώλη παραπέμφθηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου για απάντηση.

Ζητήθηκε η κράτηση του κατηγορούμενου μέχρι την ημερομηνία της δίκης του.

Η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ποινικολόγος δρ. Άρτεμις Σαββίδου επιφύλαξε το δικαίωμα της να τοποθετηθεί για το θέμα της κράτησης ενώπιον του Κακουργιοδικείου ως του αρμοδίου εκδικάζοντας Δικαστηρίου, μη φέροντας ένσταση στην κράτηση του πελάτης της μέχρι την 10/9/2020.

Η Δικαστής κα. Τ. Παπαπέτρου παρέπεμψε τον κατηγορούμενο σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο την 10η Σεπτεμβρίου του 2020, διατάζοντας την κράτηση του κατηγορούμενου μέχρι τότε.

Σημειώνεται πως έχει ήδη διενεργηθεί αναγνωριστική παράταξη όπου η συμβία και ο αδερφός του θύματος αναγνώρισαν τον ύποπτο ως το άτομο που το θύμα τους είχε αναφέρει.

Επίσης, φίλος του θύματος, αυτόπτης μάρτυρας στη σκηνή του τραυματισμού του, συμμετείχε στην αναγνωριστική παράταξη και αναγνώρισε τον ύποπτο.

Περαιτέρω αναζητείται άλλο πρόσωπο το οποίο σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα βρισκόταν στη σκηνή μαζί με τον ύποπτο κατά τον χρόνο του τραυματισμού του θύματος.

Αναμένονται επίσης, τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X