ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος 28χρονης - Ζήτησε και δεύτερη νεκροτομή ο 30χρονος

Μελετάται το ενδεχόμενο δεύτερης νεκροτομής από την Νομική Υπηρεσία του κράτους

24news team

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δικηγόροι του 30χρονου ύποπτου για τη δολοφονία της 28χρονης Lesia Bykova αιτήθηκαν τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής, στην οποία να παρίσταται ιδιώτης ιατροδικαστής, κάτι το οποίο μελετάται από τη Νομική Υπηρεσία του Κράτους. 

Υπενθυμίζεται πως, μετά από την πολύωρη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης Lesia Bykova από την Ουκρανία ανατράπηκαν τα δεδομένα, δείχνοντας πως ο θάνατος της προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την χθεσινή νεκροτομή, η οποία ξεκίνησε στις 15:30 και ολοκληρώθηκε στις 21:30, εντοπίστηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Επιπλέον οι ιατροδικαστές, εντόπισαν κακώσεις στο σώμα της άτυχης 28χρονης, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από την πτώση.

Μετά από τα πιο πάνω ευρήματα, οι Αρχές διερευνούν πλέον φόνο εκ προμελέτης ενώ για την υπόθεση πέρασαν χειροπέδες στον 30χρονο σύντροφό της.

Σημειώνεται πως την νενομισμένη νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σήμερα, ο 30χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου όπου διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του, ενώ όπως πληροφορείται το 24news μέχρι στιγμής διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής.

Εξάλλου πληροφορίες αναφέρουν πως ο 30χρονος, αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση, επιμένοντας στην αρχική του θέση, δηλαδή ότι ο θάνατος της Bykova προήλθε από ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της 28χρονης, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου (11/3), σε παραλία κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Για την ανάσυρση του πτώματος της άτυχης γυναίκας, λόγω της απόκρημνης περιοχής, στη σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ στο μέρος, το οποίο είχε αποκλειστεί, έσπευσαν και μέλη του ΤΑΕ Πάφου.

Ο 30χρονος, ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια των εξετάσεων υπεβλήθη σε νάρκοτεστ και άλκοτεστ, με θετικές ενδείξεις, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητό του παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις 6 Ιανουαρίου με ειδική άδεια παραμονής στην Κύπρο από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Τι υποστήριξε ο φίλος της

Η 28χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή με τον 30χρονο φίλο της, επίσης από την Ουκρανία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο φίλος της 28χρονης, υποστήριξε πως η πτώση της οφείλεται σε ατύχημα αφού σύμφωνα με τον ίδιο, η άτυχη γυναίκα στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X