ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Λευκωσίας: Ελεύθερος ο 36χρονος – Στο δικαστήριο οι δύο

Παραδέχθηκε ο 30χρονος την διάπραξη του φόνου

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος, ένας εκ των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση φόνου με θύμα 29χρονο από το Καμερούν, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του. 

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του δικαστηρίου για καταχώρηση της υπόθεσης ενώ είναι αντιμέτωποι με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Σε σχέση με την υπόθεση, ο 30χρονος παραδέχθηκε την δολοφονία του 29χρονου ενώ ο 27χρονος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι το θύμα εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος τα ξημερώματα της Κυριακής (19/5) στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Σολωμού.

Έτσι έγινε το φονικό

Σύμφωνα με τα γεγονότα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν το θύμα επιτέθηκε κατά της παρέας των νεαρών, έξω από κάβα πλησίον της πλατείας του ΟΧΙ. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, νεαρός, κρατώντας ένα κομμάτι ξύλου, επιτέθηκε εναντίον άλλου νεαρού, επίσης αφρικανικής καταγωγής, που διασκέδαζε με ομοεθνείς του έξω από κάβα. Η παρέα καταδίωξε, στην συνέχεια, τον νεαρό, κτυπώντας τον και αυτός τράπηκε σε φυγή.

Δύο άτομα από την πιο πάνω παρέα, τον καταδίωξαν και τον κτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο. Ο καταδιωκόμενος διέφυγε πεζός προς την οδό Λήδρας. Στην συνέχεια, ο τελευταίος έφτασε πεζός στην πλατεία Σολωμού, όπου ζήτησε βοήθεια από περαστικούς. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου στις 03:19 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση