ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλιππίδης στη γυναίκα του: «Αν προφυλακιστω, διαζύγιο και... χάνεσαι»

Διαγεγραμμένη πορεία προς το διαζύγιο

Επακόλουθο της περιπέτειας που έχει βρεθεί αντιμέτωπος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης οι ισχυροί κραδασμοί στην οικογενειακή του γαλήνη και τη σχέση του με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Φήμες αναφέρουν ότι στη βίλα του στο Ψυχικό οι καβγάδες είναι ομηρικοί για το δρόμο που πήρε η ζωή τους.

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Εξαλλη με τους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη

Μάλιστα ο Φιλιππίδης φέρεται να έχει πει στη γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου, πως αν μετά την απολογία του ο ίδιος προφυλακιστεί να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να καταλαγιάσει το σκάνδαλο.

Θέλει δηλαδή να τους προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο ίδιος μπει στη φυλακή για πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Και φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να πάρουν διαζύγιο άμεσα.

Οι προφητικές αναρτήσεις της Νίνου

Να σημειωθεί πως ο γάμος τους δέχθηκε ισχυρές πιέσεις πέρσι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram που έδειχναν την απογοήτευση της.

"Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα". Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου, Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις".

Oι αναρτήσεις που έγιναν πέρσι τον Μάιο, Ιούνιο και τον Ιούλιο

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση