ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φέρεται να ευχαριστείτο με τα βασανιστήρια στον 18χρονο ο Ελληνοκύπριος

Φρικτά τα όσα περιέγραψε στους ανακριτές το θύμα

Ενώπιον μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, στους οποίους ο 18χρονος από την Ρουμανία, περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια, τα βασανιστήρια που φέρεται να του έκανε 21χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με τον 18χρονο, ξεκίνησε να επικοινωνεί με τον 21χρονο μέσω διαδικτύου από τον περασμένο Αύγουστο και μέχρι την Κυριακή (24/11) που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, είχαν συναντηθεί ήδη αρκετές φορές.

Ο 18χρονος ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι, ο 21χρονος τον οδηγούσε σε ερημικές περιοχές και τον κτυπούσε, τον έβριζε ή τον έκαιγε με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, προκαλώντας του εγκαύματα στο σώμα του.

Μάλιστα, το θύμα ισχυρίστηκε ότι ο 21χρονος του ανέφερε πως για κάποιο λόγο όποτε τον συναντά θέλει να τον κάνει να υποφέρει και ότι το ευχαριστείτο.

Το θύμα επίσης, ανάφερε στους ανακριτές ότι ο θύτης, τον απείλησε να τον σκοτώσει.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος Ελληνοκύπριος οδηγήθηκε την Τρίτη (26/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ημερη προσωποκράτησή του. Να αναφέρουμε ότι ο θύτης, μετά την σύλληψή του παραδέχθηκε ενοχή.

Ο 21χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολή σε βασανιστήρια, άσεμνη επίθεση, σκληρή απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση, κ.λπ..

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X