ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Κινούνταν ύποπτα και τους «μυρίστηκε» αστυνομικός

Χειροπέδες σε 44χρονο για ναρκωτικά

Στη σύλληψη 44χρονου προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ που πέρασε, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

 Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 9.00 χθες το βράδυ, μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια πεζής περιπολίας στην περιοχή Φανερωμένης, στην Λευκωσία, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να περιφέρονται ύποπτα και τους κάλεσε να σταματήσουν για έλεγχο. Οι δύο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο το μέλος της Αστυνομίας κατάφερε και ανέκοψε τον ένα από αυτούς, ηλικίας 44 χρόνων. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε μέσα σε τσάντα ώμου που κατείχε ο 44χρονος, ποσότητα κάνναβης, βάρους 205 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του 44χρονου εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, το οποίο κατακρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

 Ο 44χρονος συνελήφθη από το μέλος της Αστυνομίας για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X