ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision: «Κατρακύλα» για Κύπρο στα στοιχήματα - «Απογείωση» για άλλη

Λέτε να έπιασαν οι προσευχές και τα τάματα;

24news team

Μέχρι πριν τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision όπου εμφανίστηκε και η Κύπρος μας, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» φιγούραραν μέχρι και στη 4η θέση της κατάταξης, βάσει των εκτιμήσεων από τις στοιχηματικές εταιρείες, ενώ και τα σχόλια από τους fans του διαγωνισμού ήταν αποθεωτικά.


Eurovision: Χαμός με Σερβία - «Προσπάθησαν σκληρά να αντιγράψουν Φουρέιρα»


Αργότερα, η Κύπρος φαίνεται να υποχωρούσε σιγά-σιγά και πριν την έναρξη του δεύτερου προημιτελικού, βρέθηκε στην 8η θέση των εκτιμήσεων. Με το τέλος όμως της δεύτερης βραδιάς, η φετινή μας εκπροσώπηση «κατρακύλησε» και βρέθηκε ακόμη και εκτός 10αδας.

*Οι εκτιμήσεις πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού:

Όπως θα δείτε, το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα, η οποία αν και βρισκόταν πιο κάτω από την Κύπρο, πλησίασε και αυτή τη 10αδα αλλά πλέον βρίσκεται στη 14η θέση των εκτιμήσεων.

Υπάρχει όμως και μια χώρα, η οποία πριν την έναρξη του β’ ημιτελικού, βρισκόταν εκτός των πρώτων 15 θέσεων και μετά την εμφάνισή της, απογειώθηκε. Πρόκειται για την Πορτογαλία, η οποία πλέον κατατάσσεται στην 8η θέση, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Πάντως, θυμίζουμε ότι στο νησί μας, αρκετοί είναι αυτοί που εναντιώθηκαν στο τραγούδι που μας εκπροσωπεί φέτος και μέχρι προσευχές και τάματα έκαναν, για να μην πάει καλά η φετινή μας συμμετοχή.

*Οι εκτιμήσεις μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X