ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision 2021: Πέφτει η Κύπρος στα στοιχήματα

Σε ποια θέση τη δίνουν τώρα

24news team

«Tο γεγονός πως το τραγούδι της Κύπρου έκανε όλη την Arena στο Ρότερνταμ να χορεύει, ήταν το πιο όμορφο συναίσθημα που ένιωσα ποτέ». Αυτό δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού μετά την ανακοίνωση των χωρών που προκρίνονται στον τελικό του Σαββάτου.

Και μπορεί το «El Diablo» να ξεσήκωσε τους φανς της Eurovision προκαλώντας το απαραίτητο hype, αφού η χάρη της Έλενας Τσαγκρινού έφτασε μέχρι το Νetfix, (Δες ΕΔΩ), ωστόσο  λίγο μετά το τέλος της βραδιάς και ενώ η Κύπρος φάνηκε αρχικά να κερδίζει μία ακόμη θέση στα στοιχήματα για τη νίκη, οι προβλέψεις έγιναν πιο δυσοίωνες για την Έλενα Τσαγκρινού.

Την Τετάρτη, οι αποδόσεις στην Eurovision 2021 έδιναν την Κύπρο στην 8η θέση (είχε φτάσει ακόμη και στη θέση νο. 4), ενώ στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι Ιταλία, Γαλλία, Μάλτα, Ουκρανία και Iσλανδία. Aξίζει να σημειωθεί πάντως, πως σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την εμφάνιση της Κύπρου στον πρώτο ημιτελικό, το «El Diablo» συγκέντρωσε περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube.

Όσον αφορά τον τελικό του Σαββάτου, το «El Diablo» θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό, δηλαδή μεταξύ των πρώτων 13 χωρών, σε σύνολο 26 τραγουδιών που θα διαγωνιστούν για τη νίκη το Σάββατο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X