ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι ξύπνησε σήμερα η Λευκωσία (pics)

Πέπλο ομίχλης

Πέπλο ομίχλης έχει καλύψει το πρωί της Τετάρτης (12/2) τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας αλλά και αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, το ξημέρωμα είχε μία γερή... δόση από ομίχλη που δυσκόλευε την διακίνηση των οδηγών στους δρόμους:

 

Η κατάσταση των δρόμων

Στις ορεινές περιοχές, και συγκεκριμένα ο δρόμος Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. στους δρόμους Κακοπετριάς - Pinewood - Πεδουλά, Πεδουλά - Προδρόμου και Κύκκου - Κάμπου, σε κάποια σημεία, παρατηρούνται κατολισθήσεις πέτρων.

Επίσης, οι δρόμοι Καρβουνά - Τροόδους και Πλατρών Τροόδους είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί. ενώ στην περιοχή επικρατεί ομίχλη.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα στα ορεινά, είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X