ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έπεσε το 4χρονο παιδάκι από το μπαλκόνι πολυκατοικίας

Πώς έγινε το περιστατικό

24news team

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/3) στη Λεμεσό με 4χρονο παιδί να πέφτει από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 4χρονο κοριτσάκι ήταν μαζί με τον πατέρα του αφού η μητέρα ήταν στην εργασία της. Σε κάποια στιγμή ο πατέρας άφησε για ελάχιστο χρόνο την μικρή μόνη της, με σκοπό να παραλάβει την σύζυγό του από το χώρο εργασίας της.

Το 4χρονο κοριτσάκι, όταν έμεινε μόνη της βγήκε στο μπαλκόνι, ανέβηκε σε καρέκλα και στην συνέχεια σε τραπέζι με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό.

Όπως μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, ο πατέρας μαζί με την σύζυγο του επιστρέφοντας στην πολυκατοικία αντίκρισαν την κόρη τους πεσμένη στο έδαφος και σοκαρισμένοι μαζί με άλλους γείτονες ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Το ανήλικο παιδί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Από την πτώση η 4χρονη υπέστη κάταγμα λεκάνης και θλάση πνεύμονα με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου.

Οι Αρχές διερευνούν το αδίκημα της αμέλειας και όταν συμπληρωθούν οι καταθέσεις ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα.

Όπως πληροφορείται το 24news, πρόκειται για οικογένεια συγκροτημένη που δεν έχει απασχολήσει ποτέ κατά το παρελθόν ενώ οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για ένα ατυχές περιστατικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X