ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτρεχε να σβήσει τις πυρκαγιές η Πυροσβεστική

Δεκάδες πυρκαγιές σε ένα τριήμερο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία

ΚΥΠΕ

Σε πυρκαγιές στις κοινότητες Σταυροκόννου, Αγίας Μαρίνας Κελοκεδάρων και Νατάς της επαρχίας Πάφου αλλά και στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» στον Πρωταρά ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για το τριήμερο από τις 06:00 της 21ης Ιουλίου μέχρι και τις 06:00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 123 κλήσεις για βοήθεια, 66 πυρκαγιές, 47 ειδικές εξυπηρετήσεις και 10 ψευδείς κλήσεις ενώ από τις 06:00 της 23ης Ιουλίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 24ης Ιουλίου 2023, ανταποκρίθηκε σε 39 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές, 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστήριξε με τρία πυροσβεστικά οχήματα το Τμήμα Δασών σε πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Σταυροκόννου, Αγίας Μαρίνας Κελοκεδάρων και Νατάς της επαρχίας Πάφου ενώ σε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» στον Πρωταρά ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και συστάδες από ακακίες. Κινδύνευσαν και προστατεύθηκαν ιδιωτικές, εξοχικές κατοικίες, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΥ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση