ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας

Σε πόσες κλήσεις ανταποκρίθηκε

Σε 45 κλήσεις για βοήθεια, 5 πυρκαγιές και 40 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 30ης Δεκεμβρίου μέχρι και τις 06.00 της 31ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 18.21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης μεγάλης υπεραγοράς στην Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.55 αφού έγινε είσοδος στον υπόγειο χώρο με χρήση αναπνευστικών συσκευών. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο της μηχανής του οχήματος. Δεν κινδύνευσε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη στο όχημα.

Από τις 40 ειδικές εξυπηρετήσεις οι 28 αφορούσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα:

Πυρ. Σταθμοί Λευκωσία:3
1 άνοιγμα οχετού δημόσιου δρόμου, 1 πτώση και μετακίνηση δέντρου, 1 μετακίνηση οχήματος με επιβαίνοντες.

Πυρ. Σταθμοί Λεμεσού: 6
4 πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων από δρόμο , 1 πτώση και μετακίνηση δέντρου από καλώδια ηλεκτρικής, 1 άντληση όμβριων υδάτων από
φρεάτιο ανελκυστήρα

Πυρ. Σταθμοί Λάρνακας : 5
1 μετακίνηση αντικειμένων από δρόμο, 2 Άντληση όμβριων υδάτων από υπόγειο,1 μετακίνηση τσίγκων από οροφή οικίας, 1 μετακίνηση οχήματος με επιβαίνοντες.

Πυρ. Σταθμός Αμμόχωστος : 9 (Παραλίμνι , Αγιά Νάπα)
1 πτώση και μετακίνηση δέντρου, 1 πτώση και μετακίνηση πινακίδας σε δρόμο, 3 Αντλήσεις όμβριων υδάτων από οικίες, 1 μετακίνηση επικίνδυνης πινακίδας, 1 άντληση όμβριων υδάτων από μηχανοστάσιο στο υπό κατασκευή κολυμβητήριο Παραλιμνίου, 2 μετακινήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες.

Πυρ. Σταθμός Πάφος : 3 (Πόλις Χρυσοχούς)
1 άντληση όμβριων υδάτων από Μηχανοστάσιο, 1 Άντληση νερού από σκάφος, 1 πτώση και μετακίνηση δέντρου
ΕΜΑΚ : 2
2 πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση