ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές - Πού αναμένονται

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς, στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχές, στα ορεινά, κυρίως την Τετάρτη.
 
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X