ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο από τη Ριζοελιά μέχρι την έξοδο Λιβαδιών

Θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια της Cyta

ΚΥΠΕ

Εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια της Cyta στον αυτοκινητόδρομο από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την έξοδο Λιβαδιών θα διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 2 και αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας αναφέρεται ότι «σήμερα Τετάρτη 2 και αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια της Cyta. Οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 8:30 το πρωί μέχρι 15:00 το απόγευμα».

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου (λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας) τοπικά πάνω από φρεάτια από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την έξοδο Λιβαδιών και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση