ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε δύο νεαρές για κλοπή αυτοκινήτου

Ψάχνουν 26χρονο που οδηγούσε το κλοπιμαίο όχημα

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 19 και 20 ετών προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, στην επαρχία Πάφου. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται άντρας ηλικίας 26 ετών.

Το αυτοκίνητο κλάπηκε το πρωί χθες, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο εξωτερικά της κατοικίας των ιδιοκτητών του, στην Πάφο. Η κλοπή του καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου.

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης του οχήματος επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε ότι, εντόπισε το κλοπιμαίο αυτοκίνητό του, σταθμευμένο σε περιοχή της Γεροσκήπου, ωστόσο άγνωστος του άντρας, όταν τον αντιλήφθηκε να προσεγγίζει το όχημά του, εισήλθε σε αυτό και οδηγώντας το τράπηκε σε φυγή. Την ίδια ώρα, στο σημείο παρέμεινε άγνωστη του γυναίκα, η οποία προηγουμένως βρισκόταν ως συνεπιβάτης, εντός του κλοπιμαίου αυτοκινήτου.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή για εξετάσεις, εντόπισαν την ύποπτη, ηλικίας 20 ετών, στην κατοχή της οποίας, μετά από έλεγχο, εντοπίστηκαν μικροποσότητες κάνναβης και άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη. Η 20χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, σχετικά με την υπόθεση κλοπής.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στην περιοχή Μεσόγης, στην Πάφο, ενώ εξακριβώθηκαν και τα στοιχεία του ύποπτου άντρα, ηλικίας 26 ετών, που θεάθηκε να το οδηγεί. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του.

Στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση κλοπής προέκυψαν και εναντίον δεύτερης γυναίκας, ηλικίας 19 ετών. Εναντίον της επίσης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτή συνελήφθη γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση