ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στη Λευκωσία (pics)

Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοφορία

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη οπλοφορία, τα πρώτα ''λάφυρα'' της επιχείρησης της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέχρι τις δέκα το βράδυ της Παρασκευής (1/11), η αστυνομία προέβει σε αριθμό συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών. Οι περισσότεροι συλληφθέντες είναι αφρικανικής καταγωγής αλλά και άραβες.

Η επιχείρηση αναμένεται να συνεχισθεί μέχρι τις πρωινές ώρες και θα επεκταθεί σε Λακατάμεια, Λατσιά και Στρόβολο, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν μονάδες της ομάδας ''Ζ'', της ΥΚΑΝ, της ΜΜΑΔ και του ΤΑΕ Λευκωσίας. Επικεφαλής της επιχείρησης σύμφωνα με την ρεπόρτερ μας από το πεδίο των επιχειρήσεων, είναι η αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και ο Β. Αρχηγός Επιχειρήσεων Αρχηγείου.

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει στόχο την πάταξη της ανομίας και της παρανομίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιχείρηση συμμετέχουν 100 μέλη της Αστυνομίας.

Η επιχείρηση είχε ως σημείο έναρξης τον κυκλικό κόμβο του «Όχι» και την παλιά Λευκωσία.

‘’Kόκκινο καμπανάκι’’ χτύπησε από περιστατικά παραβατικότητας αφού αρκετοί επέλεγαν διάφορα στενά της παλιάς Λευκωσίας για να επιλύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας αποφεύγουν βόλτες στα προαναφερθέντα σημεία φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα.

Το ‘’άβατο’’ που πάει να δημιουργηθεί θέλουν να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιοι μη επιτρέποντας την άνθιση ενός φαινομένου που μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει τόσο στην πρωτεύουσα όσο και σε άλλες περιοχές του νησιού, αφού ο μιμητισμός καραδοκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση