ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία: 59χρονος καταδίωκε 25χρονο προσκρούοντας επανειλημμένα στο όχημα του

Νωρίτερα τον είχε κτυπήσει στο πρόσωπο, ενώ του πέταξε και πέτρες - Η καταγγελία του παραπονούμενου - Καταζητείται ο 59χρονος

ΚΥΠΕ

Υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον 25χρονου και κακόβουλης ζημιάς διερευνά η Αστυνομία σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου. Για την υπόθεση καταζητείται άνδρας ηλικίας 59 ετών.

Συγκεκριμένα χθες Κυριακή, καταγγέλθηκε από νεαρό Ελληνοκύπριο, ηλικίας 25 ετών κάτοικο Πάφου ότι γύρω στις 6:00μμ, πλησίον της εκκλησίας Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα, δέχθηκε επίθεση από άνδρα ηλικίας 59 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με ισχυρισμούς του, τον κτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει στο έδαφος.

Ακολούθως, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο ύποπτος του πέταξε πέτρα με αποτέλεσμα αυτός να αναγκαστεί να εισέλθει στο όχημα του και να διαφύγει για να σωθεί.

Συμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο 25χρονος ανέφερε στην κατάθεσή του ότι το άτομο που του επιτέθηκε τον καταδίωξε με το αυτοκίνητό του και εσκεμμένα προσέκρουσε επανελειμμένα στο όχημα του με αυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αρκετές υλικές ζημιές. Στη σκηνή ακολούθως μετέβη η Αστυνομία χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει τον φερόμενος ως δράστη, ο οποίος είχε διαφύγει. Εναντίον του 59χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ο παραπονούμενος μετά την επίθεση που δέχθηκε επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη τραύματα στο πρόσωπο και σε διάφορα άλλα μέρη του σώματός του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση