ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτέθηκαν σε υπάλληλο νυχτερινού κέντρου - Έκαναν ζημιές (pics)

Η υπόθεση

Φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται σχετικά με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό των υπόπτων. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 19 Δεκεμβρίου, 2021, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων ή και στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802370 ή και 22-802371, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν εναντίον άντρα ο οποίος εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί ελαφρά. Κατά την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε περιουσία του υποστατικού, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X