ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφουν οι εκδρομείς - Αναμένεται αυξημένη τροχαία κίνηση

Επί ποδός η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Αυξημένη, χωρίς ωστόσο να προκαλείται συμφόρηση, ήταν η κυκλοφορία προς το Τρόοδος, κυρίως μέσω της περιοχής Μόρφου στη Λευκωσία, και μέσω της περιοχής των Πλατρών στη Λεμεσό στις 13:00 την Τρίτη, αναφέρει σε ανακοίνωση η Αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών και στους αυτοκινητοδρόμους.

Στην ίδια ανακοίνωση η Αστυνομία σημειώνει ότι αργότερα αναμένεται αυξημένη τροχαία κίνηση στους δρόμους, λόγω της επιστροφής στις αστικές περιοχές.

Προσθέτει ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα βρίσκεται επί ποδός κατά την εορταστική περίοδο για την ασφάλεια του κοινού, που θα διακινείται στο οδικό δίκτυο και απευθύνει έκκληση για άλλη μια φορά προς τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας, και με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Η Αστυνομία επισημαίνει ότι με τη συμμόρφωση σε βασικούς κανόνες και απλά μέτρα προστασίας, όπως είναι η τήρηση του ορίου ταχύτητας, η χρήση της ζώνης ασφαλείας και των παιδικών καθισμάτων, και η χρήση προστατευτικού κράνους από μοτοσικλετιστές, μπορεί να διασφαλιστεί η επιστροφή των πολιτών και η ασφάλεια στις διακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο.

Τονίζει ότι η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση καθώς και η κατανάλωση αλκοόλ πριν την οδήγηση είναι παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες πρόκλησης τροχαίων συγκρούσεων και που επίσης εύκολα μπορεί και πρέπει να αποφεύγονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση