ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρίχτηκαν πυροβολισμοί - Επεισοδιακή καταδίωξη 33χρονου

Του πέρασαν χειροπέδες

24news team

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο κατάφεραν να περάσουν οι Αρχές το πρωί της Τρίτης (26/12) μετά από επεισοδιακή καταδίωξη που προηγήθηκε στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 09:00 το πρωί, έφτασε πληροφορία στις Αρχές για ύποπτο πρόσωπο που κινείτο με το όχημα του στην περιοχή Ιδαλίου. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου - Νήσου και εντόπισαν το εν λόγω πρόσωπο καθώς υπήρχε περιγραφή του οχήματός του.

Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν τον ύποπτο να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός παρέλειψε την εντολή των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του κατευθυνόμενος προς το Τσέρι. Ακολουθώντας τον ύποπτο τα μέλη της Αστυνομίας, τον κάλεσαν εκ νέου να σταματήσει χωρίς όμως αυτός να το πράττει με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ρίξουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα.

Το ύποπτο όχημα αγνοώντας τα καλέσματα της Αστυνομίας συνέχισε την πορεία του, όμως σε κάποιο σημείο έγινε κατορθωτή η ανακοπή του. Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, διαρρηκτικά εργαλεία, όπως και ένα μαχαίρι. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο εν λόγω πρόσωπο, ηλικίας 33 ετών για αυτόφωρα αδικήματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση