ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή σύλληψη 37χρονου - Τον τσάκωσαν με 6,5 κιλά κάνναβης

Η ΥΚΑΝ κατάφερε να κατασχέσει τα ναρκωτικά μετά από πληροφορίες που είχε στην κατοχή της

Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων και πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) εντόπισαν χθες το απόγευμα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 37χρονος, να κινείται σε δρόμο της επαρχίας Λεμεσού.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, αυτός θεάθηκε να σταματά το αυτοκίνητο του και αφού κατέβηκε από αυτό, μετέβη πεζός σε συγκεκριμένο σημείο όπου βρισκόταν μια νάιλον τσάντα σκυβάλων την οποία τοποθέτησε στο χώρο αποσκευών του οχήματος του και αφού εισήλθε σε αυτό εκκίνησε το όχημα.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προσπάθησαν να ανακόψουν το όχημα του 37χρονου και αυτός μόλις τους αντιλήφθηκε, στην προσπάθεια του να διαφύγει, προσέκρουσε το όχημα του σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας τον περιόρισαν και τον συνέλαβαν για αυτόφωρο αδίκημα αφού φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος μία νάιλον τσάντα σκυβάλων στην οποία υπήρχαν 10 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 5 κιλών και 961 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 37χρονου όπου εντοπίστηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 596 γραμμαρίων περίπου, ενώ από περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε σε άλλα τρία οχήματα του συλληφθέντα, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ασημικών σκευών, ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα αεροβόλο πιστόλι, οκτώ πυροτεχνήματα, τέσσερις συσκευές εκτόξευσης επιβλαβών αερίων, μεγάλος αριθμός ρολογιών και άλλων αντικειμένων.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 37χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού και τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση