ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 29χρονο

Με «βαρύ» ιστορικό κλοπών ο 29χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή αυτοκινήτου, παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.45μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι αυτοκίνητο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 14/05/2023, κινείτο σε περιοχή της Λεμεσού, από τον 29χρονο.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει χωρίς να το πράξει, ενώ σε κάποιο σημείο του δρόμου, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός. Τον 29χρονο καταδίωξαν και ανέκοψαν τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης, μία θήκη γυαλιών μέσα στην οποία υπήρχε μία χρυσή καδένα, πέντε ρολόγια, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία ταμπλέτα.

Ο 29χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ εναντίον του διερευνώνται ακόμη τρεις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό και μία στην Πάφο.

Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση