ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια στο futsal Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Τραυματίστηκε δημοσιογράφος

Εξετάζουν κλειστά κυκλώματα

24news team

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (21/9), μετά τη λήξη του Super Cup Futsal μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο επικράτησε η ομάδα της Ομόνοιας, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, άρχισαν να ρίχνουν στο γήπεδο αναπτήρες και καρέκλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί δημοσιογράφος, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο για την περιγραφή του αγώνα.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, μέλη της δύναμης, τα οποία παρευρέθηκαν στο γήπεδο επενέβησαν στην εξέδρα όπου φιλοξενούταν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για να τους απωθήσουν, πράγμα που έγινε.

Όταν τα μέλη της δύναμης ανέβηκαν στην κερκίδα, οπαδός πήρε στα χέρια του πυροσβεστήρα, ρίχνοντας όλο το περιεχόμενό του προς τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, δήλωσε στην δημοσιογράφο Στέλλα Σωκράτους, στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομία, Χρίστος Ανδρέου.

Όπως ανέφερε, οι οπαδοί όταν εξήλθαν του γηπέδου, πετροβολούσαν τους Αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος, ελαφρά, ένα μέλος της δύναμης ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων έτσι ώστε να διαλυθούν οι οπαδοί.

Ερωτηθείς ο κος. Ανδρέου αν ήταν επαρκής η παρουσία της Αστυνομίας απάντησε θετικά καθώς στο γήπεδο βρίσκονταν 32 αστυνομικοί ενώ σημείωσε πως ο αγώνας κρίθηκε ως μεσαίας επικινδυνότητας μετά από σύσκεψη που είχαν οι αρμόδιοι φορείς.

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν πως ήδη στήθηκε ανακριτική ομάδα, η οποία εξετάζει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ενώ θα ζητήσουν και πλάνα από το κανάλι το οποίο μετάδιδε τον αγώνα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση