ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επ. Προστασίας Δεδομένων - Πρόωρη οποιαδήποτε τοποθέτηση για την υπόθεση βαν

Θα επανέλθω όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο

Στο παρόν στάδιο θεωρείται πρόωρη οποιαδήποτε τοποθέτηση σχετικά με την ταυτότητα και ιδιότητα των πληροφοριών που έχουν εντοπιστεί σε σχέση με την υπόθεση του βαν, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου-Νικολαίδου.

Σημειώνει ότι από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας των διαφόρων δημοσιευμάτων, το Γραφείο της καθηκόντως παρακολουθεί και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις.

Αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση στο Αρχηγείο Αστυνομίας που είχε επιτελείο του Γραφείου της με αρμοδίους, επί του θέματος, της Αστυνομίας, έγινε ουσιαστική ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις που αφορούν στη διερεύνηση θεμάτων που άπτονται της προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Κατά την εν λόγω συνάντηση, σημειώνει, αποφασίστηκε η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης των λειτουργών του Γραφείου μου.

«Όσον αφορά δημοσιεύματα τα οποία φέρουν λειτουργούς του Γραφείου μου να έχουν τοποθετηθεί επί της ουσίας, επιθυμώ να αναφέρω ότι δεν ευσταθούν, καθ’ ότι στο παρόν στάδιο θεωρείται πρόωρη οποιαδήποτε τοποθέτηση σχετικά με την ταυτότητα και ιδιότητα των πληροφοριών που έχουν εντοπιστεί. Θα επανέλθω όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο», καταλήγει η Επίτροπος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X